Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U LESKOVAČKOJ NARODNOJ BIBLIOTECI DANAS JE POČEO TREĆI FESTIVAL DEČJEG STVARALAŠTVA

Festival dečjeg stvaralaštva ima tri segmenta i to: radioničarski, druženje sa piscima i konkursni deo, kazala je direktorka Narodne biblioteke Vesna Ilić.

Konkursni deo se realizuje preko portala ove ustanove, a kako je  kazala Ilićeva odziv je veliki.

Festival je započeo radionicom koja je organizovana danas sa Školom za osnovno i srednje obrazovanje “11 oktobar”, dok će sutra radionicu održati vrtić “Vil” iz Leskovca, a radionice će se održavati do kraja nedelje.

- Advertisement -

Vesna Ilić je naglasila da je saradnja sa ustanovama obrazovanja izuzetno dobra, a to dokazuje interesovanje ne samo učenika već i nastavnog osoblja za ovu manifestaciju. Ona je dodala da će se druženje sa piscima realizovati tokom oktobra meseca i da će zavisiti od epidemiološke situacije, tako da ukoliko ne bude bilo neposredno odvijaće se on line putem.

Boba Stamenković, nastavnik praktične nastave u školi “11 oktobar” u Leskovcu istakla je da je festival dobra prilika da se pokaže i prikaže kreativnost dece, a naročito one koja imaju posebne potrebe.

Pokrovitelji ove manifestacije su Ministarstvao kulture i informisanja Republike Srbije i grad Leskovac.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me