Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U LESKOVAČKOM NARODNOM MUZEJU OTVORENA IZLOŽBA USPOMENE I SEĆANJA

U Narodnom muzeju u Leskovcu danas je postavljena izložba radova leskovačke umetnice Marije Petković pod nazivom “Uspomene i sećanja”.

Izložbom „Uspomene i sećanja“ umetnica koristeći različite forme, komunicira sa nama i igra se našim očekivanjima i pokušajima da ih prepoznamo i podstiče nas da se zapitamo o našem identitetu, razbijajući nam iluziju savremenog potrošačkog identiteta. Koncept kojim nam se Marija kao umetnica predstavlja je nesvakidašnji, drugačiji, ona pronalazi praznine i otkriva krhotine identiteta i sećanja u predmetima.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, Narodni muzej u Leskovcu obaveštava sve zainteresovane da će, izložba biti otvorena za posetioce od 25.11.2020. do 08.12.2020. godine. Izložba se može posetiti od utorka do subote u periodu od 12 – 16 časova.

Molimo posetioce da pri ulasku u muzej budu strpljivi i sačekaju merenje temperature, da dezinfikuju svoju obuću, drže propisanu  fizičku distancu, da obavezno nose zaštitne maske i ne ulaze u većim grupama od petoro.

Komentari su zatvoreni.