Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U LESKOVCU DANAS ODRŽAN KROS RTS-a KROZ SRBIJU

Kros RTS “Kroz Srbiju” održan je tradicionalno danas u svim gradovima, opštinama i selima istovremeno trčali su đaci i predškolci. Generalni pokrovitelj 32. Krosa je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saradnji sa Sportskim savezom Srbije i Savezom atletskih talenata Srbije. S obzirom da je Kros deo nastavnog plana trčaće deca koja nisu oslobođena fizičkog vaspitanja i koja žele da učestvuju na Krosu.

Otvarajući Kros u Leskovcu na Sloginom igralištu gradski većnik Aleksandar Pejčić je naglasio da se na ovaj način ne nastavlja samo tradicija, već se neguju i zdravi stilovi života što je i težnja grada na čelu sa gradonačelnikom dr Goranom Cvetanovićem jer je grad Leskovac suorganizator ove manifestacije.

Direktorka osnovne škole „Kosta Stamenković“ Aleksandra Sibinović koja je doktor nauka u oblasti sporta i ujedno je zadužena za organizaciju krosa u Leskovcu istakla je da je danas trčalo ukupno 600 mališana. Ona je dodala da je ovo izuzetna prilika da se kod dece probudi interesovanje za sportskim aktivnostima.

Mališani nisu krili zadovoljstvo što će učestvovati na ovom događaju.

Oni su sa puno entuzijazma trčali, a osetila se i fer plej atmosfera što je i osnovni postulat krosa.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me