Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U MEDVEĐI OD SUTRA POČINJE SA RADOM SLUŽBA ZA POMOĆ U KUĆI

Uslugu pomoć u kući, odnosno angažovanje gerentodomaćica za pomoć starim licima na teritoriji opštine Medveđa počeće sa radom od 15. novembra 2022. godine.

Potpisani su ugovori između agencije „Niveus Tim“ i angažovanih lica koja će vršiti uslugu na terenu. Sredstva za Pomoć u kući, opština Medveđa jednim delom finansira iz namenskog transfera Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja a drugim delom iz sopstvenih sredstava.

Gerentodomaćice i vozači koji su angažovani ovim ugovorom biće na ispomoć našim najstarijim meštanima narednih 4 meseca, odnosno u zimskom periodu, kada im je pomoć najpotrebnija.

Usluge koje se pružaju službom Pomoć u kući odnose se na nabavku namernica, lekova, pomoć oko zagrevanja prostorija, plaćanje računa, pomoć u održavanju lične higijene i higijene stana, kao i drugih aktivnosti koje mogu da pomognu starim i bolesnim licima.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me