Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U OKVIRU AKCIJE “GNEV” UHAPŠENA LICA NA TERITORIJI OPŠTINA LEBANE I VLASOTINCE

U nastavku akcije „Gnev“ pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su I. S. (1990) iz Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je od I. S. oduzela oko 40 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, od kojih je deo bio skriven u paketiću zakopanom u njegovom dvorištu, a drugi deo i vagica za precizno merenje u automobilu „bmv“ u kojem je bio putnik.

Takođe, u njegovoj kući pronađene su tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

- Advertisement -

I. S. je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

U okviru iste akcije, pripadnici policije su u blizini Vlasotinca kod dvadesettrogodišnjeg mladića suvozača u „audiju“ pronašli oko 49 grama marihuane.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me