Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U OKVIRU PROJEKTA „UMREŽAVANJE“ LESKOVAČKI STUDENTI DANAS OTPUTOVALI NA ZLATIBOR

Umrežavanje je događaj koji se organizuje po treći put sa ciljem pružanja podrške i mogućnostima studentima iz Leskovca koji studiraju širom Srbije, pa i preko granica naše zemlje da se povežu i razmenom ideja doprinesu razvoju grada.

Član Gradskog veća grada Leskovca Stefan Kitanović je, i ove godine, organizovao umrežavanje uspešnih studenata na Zlatiboru.

Pre polaska, Stefan Kitanović je svim prisutnima kazao: „Kao i pre tri godine kada sam o svom trošku organizovao umrežavanje uspešnih studenata, tradicija i ove godine je nastavljena i to sa značajno većim brojem učesnika“.

Ove godine, zahvaljujući velikoj podršci gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanović i nesebičnom doprinosu sponzora na trodnevnom skupu na Zlatiboru krenuće 42 studenata različitih interesovanja i godina studija, čak sa preko 20 različitih fakulteta, koji su na studijama od medicine, pmf, elektronike, zaštite na radu, ekonomije, informatike, prava, filozofije, elektrotehnike, građevine, arhitekture i to su studenti koji studiraju širom Srbije, od Prištine, Niša, Kragujevca, Beograda do Novog Sada, a ove godine smo se proširili i van granica naše zemlje, imamo studente iz Beča.

Tokom trodnevnog umrežavanja za studente je obezbeđen prevoz, kao i smeštaj u samom centru na Zlatiboru i to na bazi punog pansiona uz prateće aktivnosti i sadržaje – predavanja, radionice, a sve to potpuno besplatno. Kitanović je dodao da je ovo jedinstvena prilika koju ćemo iskoristiti za razmenjivanje znanja i iskustava, kao i sticanje novih poznanstava. Ovakva podrška i zapravo mogućnost da se studenti „umreže“ i razmene ideje.

Ana Stojković, student završne godine Medicinskog fakulteta u Nišu sa prosekom 10, i jedna od učesnica ovogodišnjeg Umrežavanja studenata se zahvalila na podršci gradonačelniku Cvetanoviću i većniku Kitanoviću.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me