Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U okviru Svetosavskih svečanosti u Sportsko rekrreativnom centru ,,Dubočica,, organizovano je tradicionalno takmičenje u plivanju

U okviru Svetosavskih svečanosti u Sportsko rekrreativnom centru ,,Dubočica,, organizovano je danas tradicionalno  takmičenje u plivanju . Učešće u ovoj manifestaciji uzlele su devojčice i dečaci leskovačkih osnovnih škola.

Ovom prilikom gradski većnici Brankica Stamenković i Stefan Kitanović , kao i pomoćnici gradonačelnika Andrea Tošić i Andrija

Atanasković istakli su da takmičenje ima za cilj negovanje zdravih stilova života i timskog rada.

Grad Leskovac  i iz godine u godinu izdvaja sve više sredstava za sport. Nekada se izdvajalo 18 ,a danas 65 miliona dinara za sportske klubove. Ove godine za plivačke klubove Leskovac i Dubočica  iz budžeta će biti usmereno   3.650.000 dinara. Preko Fonda za mlade talente takođe se isplaćuju nagrade u zavisnosti od plasmana na državnim prvenstvima – rekao je član Gradskog veća Stefan Kitanović.

Direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ koja je ovogodičnji domaćin Svetosavskih svečanosti za grad Leskovac Predrag Zdravković naglasio je da su one počele 14. i da će trajati  do 27. januara.

Kako je zaključeno grad Leskovac će u narednom periodu intenzivirati aktivnosti koje su umerene ka unapređenju uslova za bavljenje sportom dece i omladine.

Komentari su zatvoreni.