Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U OPŠTINI BOJNIK SVE JE SPREMNO ZA SUTRAŠNJE REFERENDUMSKO IZJAŠNJAVANJE GRAĐANA

Svi punoletni stanovnici sa teritorije opštine Bojnik imaće sutra mogućnost da se izjasne o promeni Ustava kao najvažnijeg pravnog akta Republike Srbije, uz napomenu da se izjašnjavanje odnosi na deo odredbi koje se odnose na sudsku vlast i način postavljanja tužilaca.

Referendum, kako nam je kazao zamenik predsednika opštine Dejan Stojanović odvijaće se na 28 biračkih mesta ove razuđene lokalne samouprave, a na osnovu biračkog spiska u koji je upisano 8.377 birača.

- Advertisement -

Referendumski materijal je podeljen, biračka mesta biće otvorena od 7 do 20 sati, a iz lokalne samouprave pozivaju sve punoletne građane da iskoriste svoje pravo glasa i izađu u što većem broju.

Kako se ističe zaokruživanjem da na listiću daje se šansa da se sprovedu reforme u ovoj oblasti i naš zakonodavni sistem približi evropskoj pravnoj praksi.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me