Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U OPŠTINI CRNA TRAVA NEMA ODSEČENIH SELA USLED SNEŽNIH PADAVINA, ALI SE JAVLAJU PROBLEMI SA SNABDEVANJEM ELEKTRIČNOM ENERGIJOM

U udaljenim mesnim zajednicama koje su na visini od preko 1000 metara, kao što su sela Preslap, Mlačište i Ruplje putevi su veoma oštećeni usled polomljenog granja, ali su prohodni zahvaljujući angažovanju ekipa koje su neprekidno na terenu.

Problemi se, kako kaže zamenik opštine Crna Trava Sveta Tošić javljaju sa snabdevanjem strujom gde povremeno dolazi do ,,ispada sistema” zbog granja koje se zahvaljujući angažovanju ekipa Elektrodistribucije iz Leskovca, VlasotInca I Surdulice čisti.

Ovih dana, kako dodaje Tošić i mobilna telefonija je bila u prekidu zbog predajnika kojima se nije moglo prići zbog obilnog snega i leda, ali se ovaj problem rešava.

Kako nam je rekao Tošić jutros je zbog odrona i popadalih grana bio u prekidu i put Crna Trava Vlasotince, ali je zahvaljujući angažovanju preduzeća za puteve PZP Vranje ovaj problem rešen.

U ovoj opštini koja broji 1.200 stanovnika do sada je vakcinisano oko 50 stanovnika , a vakcine isporučuje ovoj opštini matični Dom zdravlja iz Vlasotinca.

 

Tošić je pozvao građane Crne Trave da se vakcinišu u što većem broju.

Komentari su zatvoreni.