Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U ORGANIZACIJI OPŠTINE LEBANE, A POD POKROVITELJSTVOM MINISTARSTVA ZA BRIGU O SELU ODRŽANI MIHOLJSKI SUSRETI SELA

Manifestacija Miholjski susreti sela održana je na osnovu ugovora koji je opština Lebane potpisala sa Ministarstvom za brigu o selu.

Cilj Miholjskih susreta sela je čuvanje tradicije i običaja, a opština Lebane je jedna od 68 lokalnih samouprava u Srbiji gde se održava ova manifestacija.

Kroz pesmu, igru, živopisno je prikazan život na selu, kao i potreba njegovog očuvanja.

Ovi dvodnevni susreti kako je kazao predsenik opštine Lebane Ivan Bogdanović imaju za cilj da pokažu neophodnost očuvanja tradicije i običaja.

On je podvukao da je osnovni zadatak opštine Lebane da se unapredi infrastruktura kako bi se očuvalo i osavremenilo selo. U tom kontekstu kako je naglasio Bogdanović veoma je važno i nastojanje Vlade Srbije u očuvanju sela kroz formiranje Radne grupe za selo.

Učesnici su isped Vizitorskog centra u blizini lokaliteta Justinijana prima upriličili manifestaciju putem etno zvuka čime su otrgli od zaborava pesmu našeg naroda.

Ekipe sela sa teritorije opštine Lebane nadmetale su se u sportskim disciplinama i to:  u selu Bošnjace u subotu je održano takmičenje u basketu i odbojci, a šahovsko takmičenje u Šumanu, u nedelju u Ćenovcu odigran je mali fudbal i nadvlačenje konopca. Kulturni deo manifestacije održan je u MZ Štulac u nedelju, gde su svoje veštine pokazali i mališani iz školice sporta.

Svi posetioci i učesnici uživali su u tradicionalnim jelima, pitama, slatkišima, a ovi specijaliteti bili su izloženi na specijalnim štandovima.

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović, zajedno sa pomoćnicom Natašom Stojanović, uručio je pehare, medelje i zahvalnice pobednicima i učesnicima Miholjskih susreta sela 2021.godine.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me