Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U SREDU PRVI LE SAKS FEST, U ČETVRTAK VEČE MAKEDONSKIH PESAMA

Večeras, 29. juna 2020. godine u okviru kulturno – zabavne manifestacije “Leskovački letnji festivali”  nakon koncerta gradskog hora “Ruzmarin” , u etno kopleksu Šop – Đokić, sa početkom od 21,30h  biće održano muzičko – poetsko veče “Obećao si mi” sa jednom od naših najpoznatijih spisateljica Mirjanom Bobić Mojsilović.

 Tokom večeri, ova istaknuta, svestrana umetnica kazivaće stihove iz istoimene zbirke pesama, a na njen poseban način u spontanoj interakciji sa publikom predstaviće svoje književno stvaralaštvo uz muzičku pratnju dua “Di maggiore” koji je prepoznatljiv po izvođenju ex – yu balada i evergrin hitova. Duo čine Marko Milisavljević, bas bariton i Milan Jovanović, klavir, saopšteno je iz Turističke organizacije grada Leskovca.

Takođe Vas obaveštavamo da je zbog lošeg vremena tokom trajanja manifestacije“Leskovački letnji festivali 2020”, nekoliko programskih dešavanja prebačeno za 01.07. i 02.07. 2020. godine i to:

Sreda, 01. jul

20,30  PRVI LE SAKS FEST, veče saksofonista

Četvrtak, 02. jul

20,30   VEČE MAKEDONSKIH PESAMA, Blaža Petrov i Ivan Mitić, na klavijaturi                           

Napominjemo da će se program u ovim danima odvijati u etno kompleksu, te da se deo Bulevara oslobođenja neće zatvarati, iz razloga što Turistička organizacija grada Leskovca ima rešenje o zatvaranju pomenutog dela ulice do 30.juna 2020. godine.

Komentari su zatvoreni.