Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U subotu biće održan humanitarni koncert Pesma i igra leče dušu

Humanitarni koncert Pesma i igra leče dušu održaće se u subotu 23.marta sa početkom u 20 sati u leskovačkom Narodnom pozorištu u organizaciji Udruženja Hrast koje okuplja obolele od raka i članove njihovih porodica, kao i ljude koji bi da pomognu, leskovačkog teatra i Ansambla narodnih igara i pesama Abrašević.

Na humanitarnom koncertu uz Ansambl narodnih igara i pesama Abrašević nastupiće pevači iz emisije Nikad nije kasno Ljubiša Stanković-Pupica, Saša Trajković Džaja, Novica Stojiljković, Marina Kurtašević, Milica Ilić, Milorad Pavlović Arsa, Danijela Stanković Kostić, a kao iznenađenje večeri Jovana Nedeljković i Ljiljana Đorđević sa pesmama sa Kosova u pratnji ansambla Arija iz Vlasotinca, kazala je ispred Udruženja Hrast Zorica Menković.

Mi smo sa zadovoljstvom podržali ideju o organizovanju ovakvog koncerta, pridružićemo se  humanitarnom predstavom ,,Otac,, obeležavanju meseca borbe protiv raka na Svetski dan pozorišta 27. marta, kazao je direktor Narodnog pozorišta Dragan Marjanović.

Sav prihod sa ovog koncerta biće iskorišćen za aktivnosti i potrebe članova Udruženja Hrast.

Komentari su zatvoreni.