Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U TOKU JE REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽEU SELU GORNJE STOPANJE

U toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika i ulici Njegoševa u Gornjem Stopanju dužine 250 metara i vrednosti 1,5 miliona dinara.

Ovim povodom član Gradskog veća Andrija Atanasković podsetio je da su nedavno završeni radovi u severnom delu grada, kao i na rekonstrukciji mreže u dve ulice u Bobištu ukupne vrednosti 27,8 miliona dinara. On je podvukao da se u Gornjem Stopanju trenutno izvode radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Vojvode Putnika i ulici Njegoševa ukupne dužine 250 metara, za šta je iz budžeta Grada izvdojeno 1,5 miliona dinara. Izvođač radova je Investprodukt.

- Advertisement -

U ime meštana Gornjeg Stopanja obratio se Srđan Mitić, koji se zahvalio gradu i gradonačelniku Cvetanoviću na investiciji koja je od velikog značaja za sve građane sela s obzirom na to su se dešavali česti kvarovi u pomenute dve ulice koje su takođe ušle i u projekat holandske vlade za izgradnju kanalizacione mreže.

Grad Leskovac nastaviće i u narednom periodu sa rekonstrukcijom i izgradnjom novih kilometara ulica i vodovodne mreže jer je podizanje kvaliteta života svih građana Leskovca prioritet.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me