Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

UČENICI TRGOVINSKO UGOSTITELJSKE ŠKOLE U LESKOVCU POSLE JUČERAŠNJEG ISPITA DANAS POLOŽILI I ISPIT HUMANOSTI

Učenici poslastičarskog smera leskovačke Trgovinsko ugostiteljske škole danas su u Zanatskom centru na Niškoj ulici na svom štandu prodavali poslastice koje su spremali za polaganje završnog ispita, a prikupljeni novac namenjen je daljem nastavku lečenja malog Stefana Ranđelovića.

I pre nego je ova akcija počela veliki broj naših sugrađana okupio se je oko štanda jer su svi želeli da kupovinom poslastica daju svoj doprinos za lečenje malog Stefana u Turskoj.

Kako je u izjavi za TV 4S istakla profesorka praktične nastave Trgovinsko ugostiteljske škole Gordana Miloševiić na ideju humanitarne prodaje došli su učenici škole, što je kolektiv ove obrazovne ustanove sa zadovoljstvom prihvatio.

- Advertisement -

Učenici škole su bili prezadovoljni što sa jedne strane mogu da pomognu lečenju malog Stefana, a sa druge i da promovišu humane vrednosti koje mogu i drugima poslužiti kao primer.

Pored učeničkih radova prodavani su i pokloni sponzor , a to su  kolači, dar Pekare “Maja“ i trešnje, koje je, školi preko Leskovačke on-lajn pijace, donirao poljoprivredni prouizvođač Ivan Stojković.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.