Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

UGRAĐEN DRUGI SLOJ ASFALTA NA DEONICI KOD ŽIVKOVA

Završni sloj asfalta postavljen je danas na izlazu iz mesta Živkovo prema Pečenjevcu na državnom putu drugog A reda u dužini od 730 metara.

Ovi radovi su vredni 5 miliona dinara, a finansira ih JP Putevi Srbije koje je zaduženo za redovno održavanje državnih puteva. Za stanovnike našeg grada, kako je kazala pomoćnica gradonačelnika Andrea Tošić  ova investicija je itekako značajna, a tom prilikom je podsetila na činjenicu  da je put koji spaja Brestovac i Pečenjevce pre dve godine rekonstruisan iznosom od 65 miliona dinara.

- Advertisement -

Lokalna samouprava grada Leskovca, na čelu sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem će nastaviti da osluškuje potrebe građana, da ih artikuliše u saradnji sa republičkim institucijama i preduzećima kako bi uslovi života bili bolji u svih 144 naseljenih mesta, kazala je Andrea Tošić.

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ je dodao da ova investicija podrazumeva ugradnju izravnjavajućeg i završnog sloja asfalta.

Pored ove deonice, trenutno se izvode radovi i na nadvožnjaku na ulazu u naseljeno mesto Bobište gde nas očekuje asfaltiranje u narednih nekoliko dana, kao i ugradnja novih ivičnjaka kazao je ovom prilikom Nikolić.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.