Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Unapređenje sportske infrastrukture i u Medveđi

U kabinetu Ministra omladine i sporta, Vanje Udovičića, održan konstruktivan sastanak sa predstavnicima opštine Medveđa, na čelu sa predsednikom opštine, dr Nebojšom Arsićem.

 

Pored ministra Udovičića, sastanku su prisustvovali i državni sekretar Predrag Peruničić i Dejan Udovičić, bivši vaterpolista i selektor reprezentacije Srbije.

 

Na sastanku je bilo reči o daljem planu unapređenja sportske infrastrukture, o kome je bilo reči i prilikom nedavne posete ministara u Vladi Republike Srbije, opštini Medveđa.

 

Dogovoreno je da opština Medveđa učestvuje na konkursu Ministarstva omladine i sporta u 2019. godini sa projektom izradnje “street workout” parka u zoni C4, kao i da do kraja aprila bude spremljena i predata na uvid Ministarstvu omladine i sporta kompletna projektna dokumentacija rekonstrukcije terena za mali fudbal, koji je u sklopu PU ”Mladost”, kako bi isti bio finansiran u toku sledeće godine.

 

Aktivno učešće na sastanku u Beogradu u predlaganju projekata i unapređenju sportskih uslova u opštini Medveđa, dali su i član veća zadužen za sport, Dragan Kulić, kao i Jelena Savićević i Marija Cvetković, koordinatori u kancelariji za lokalni ekonomski razvoj za infrastrukturu i projekte za mlade.

Komentari su zatvoreni.