Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

UREĐEN SPORTSKI TEREN U OSNOVNOJ ŠKOLI U MANOJLOVCU

Danas je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima obišao završene radove na sanaciji sportskog terena u okviru Osnovne škole Radoje Domanović u Manojlovcu. U sanaciju terena investirano je dva miliona dinara.

„Škola Radoje Domanović, kako je kazao Cvetanović koju sa 6 izdvojenih odeljenja pohađa preko 600 učenika, ima dugu tradiciju. U toku tekuće godine se navršava 145 godina postojanja, kroz nju je prošlo mnogo učenika iz čitavog manojlovačkog kraja. Sa ciljem da učenici i radnici imaju mnogo bolje uslove promenjena je stolarija, uvedeno parno grejanje, uređen deo dvorišta i do sada je uloženo 12,8 miliona dinara. Investicija koja predstoji i koja će zaokružiti priču ulaganja u ovaj objekat je uređenje fasade i popravka krova. Radovi bi trebali da započnu u narednih sedam do deset dana i vredni su 7,8 miliona dinara.“

Gradonačelnik je na kraju svog obraćanja pohvalio zaposlene u školi zbog uređenja dvorišta i kazao da mogu biti primer ostalim školama. Dodao je da su radovi na terenu izvedeni nakon 40 godina uz izvinjenje građanima za tako dug period.

Direktor ove vaspitno-obrazovne ustanovem Goran Grozdanović, zahvalio se gradonačelniku na poseti i na svesrdnoj podršci koju imaju od njega, što je prepoznata potreba učenika da se bave sportom i na izdvojenom novcu za teren, ali i sve ostale investicije.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me