Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

USKORO ĆE SE U BOJNIKU PRISTUPITI ADAPTACIJI I REKONSTRUKCIJI OPŠTINSKE ZGRADE

Rekonstrukcija opštinske zgrade podrazumevaće najpre uređenje krova koji sada ima samo betonsku konstrukciju koja je nestabilna, nesigurna za prolaznike i zaposlene i prokišnjava.

Na zgradi, kako je istakao predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović biće kompletno zamenjena krovna konstrukcija, stolarija, podovi, uradiće se spoljna fasada i na taj način podići će se energetska efikasnost kompletnog objekta. U planu je i zamena nameštaja u objektu, ali najvažnije je da će se promeniti i unutrašnji raspored jer će deo uslužnog centra biti proširen i na sadašnju salu Skupštine opštine.

- Advertisement -

U planu je da se skupštinske sednice ubuduće održavaju u sali Doma kulture u uređenom prostoru uz elektronski sistem. Ovaj posao, kako je podvukao Nenadović biće urađen uz podršku resornog ministarstva, organizacije EU PRO ili putem projekata prekogranične saradnje jer su u pitanju milionski iznosi kako bi se dugoročno poboljšala sigurnost građana i zaposlenih i znatno unapredili uslovi rada.

On je zaključio da je projektna dokumentacija adaptacije i sanacije opštinske zgrade  u završnoj fazi.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me