Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

VELIKO INTERESOVANJE POLJOPRIVREDNIKA ZA PODSTICAJE GRADA I DRŽAVE

Danas je u Svečanoj sali grada Leskovca održana konferencija za medije povodom podsticaja iz oblasti poljoprivrede koje Grad i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sprovode tokom godine.

Dejan Ranđelović, predsednik komisije za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi govorio je o konkursu za subencije preko budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede na teritoriji grada Leskovca koji je završen 04.10. tekuće godine. On je naglasio da je  ove godine bilo veliko interesovanje poljoprivrednika. Podneto je 1067 zahteva, od toga za nabavku plasteničke folije, priključnih mašina, sadnog materijala, malč folije, sistema za navodnjavanje podneto je 1056 zahteva, dok je za meru 301 bušenje bunara podneto 11 zahteva, 7 više u odnosu na prošlu godinu.

Planira se povraćaj od 30-50% od vrednosti računa bez obračunatog PDV-a, maksimalno 80 hiljada dinara, odnosno 120 hiljada dinara, po oba osnova, rečeno je ovom prilikom.

- Advertisement -

Govoreći o merama resornog ministarstva Ranđelović je podvukao da je u protekle tri godine, zbog velikog interesovanja za mere ruralnog razvoja i očuvanje mladih na selu, data mogućnost da mladi poljoprivrednici kroz podršku od strane ministarstva ostvaruju povraćaj sredstava do 75 posto. Veliki broj mladih poljoprivrednika je zaintersovano. Bilo je potrebno da lice koje podnosi prijavu ima minimalno 18, a maksimalno 40 godina, kao i da zahtev koji se podnosi resornom ministarstvu bude na ime nosioca gazdinstva.

Na današnjoj konferenciji za medije govorio je i Rade Velinov, šef Odeljenja za privredu i poljoprivredu. On je naglasio da  je Ministarstvo za brigu o selu 25. juna raspisalo Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu kuće na selu sa okućnicom. Konkurs će trajati do 01.11.2021. godine, odnosno do utroška sredstava. Javni poziv je karakterističan po tome što je raspisan za celu teritoriju Republike Srbije, tačnije, stvorena je mogućnost da neko iz Vojvodine ukoliko je našao kuću na teritoriji grada Leskovca može da konkuriše ovde i obrnuto.

Gordana Jovanović, član komisije za sprovođenje javnog poziva ispred Gradske uprave, rekla je da je naša lokalna samouprava bila preduzimljiva i na svom sajtu objavila telefon za sve informacije u vezi sa konkursom, bilo je poziva sa svih strana, svako je dobio pravovremenu informaciju o uslovima konkursa.

Zaključeno je da se moraju uložiti napori da se oživi selo i unapredi poljoprivredna proizvodnja.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me