Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Zatvorene privremeno pojedine naplatne stanice na auto-putu od Doljevca do Bujanovca

Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da u cilju pravovremenog i tačnog informisanja  u realnom vremenu, koriste aplikaciju za mobilne telefone “Putevi Srbije”.
Aplikacija objavljuje na svaka dva sata poruke o stanju na putevima, putem „push“ notifikacija, primera radi:
„Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da su za kretanje motornih vozila privremeno zatvorene sledeće naplatne stanice:
  • Bujanovac sever
  • Leskovac jug
  • Brestovac
  • Doljevac selo
Alternativan pravac za sve koji žele da koriste naplatnu stanicu Bujanovac sever, a kreću se iz smera Preševa ili iz smera Niša je Bujanovac centar. Alternativan pravac za sve koji žele  da koriste naplatnu stanicu Leskovac jug,  a kreću se iz smera Preševa je Grdelica, a za one koji se kreću iz smera Niša je naplatna stanica Leskovac sever. Alternativan pravac za sve koji žele  da koriste naplatne stanice Doljevac selo i Brestovac a kreću se iz smera Preševa je Leskovac sever, a za one koji se kreću iz smera Niša je petlja Niš jug.
Od 01.jula će za saobraćaj biti puštene naplatne stanice Leskovac jug i Brestovac.
Aplikacija je besplatna i prilagođena za Android  i IOS platforme.
Takođe,  putem portala sa promenljivom saobraćajnom signalizacijom duž autoputeva tzv VMS portala, obaveštavamo učesnike u saobraćaju da preuzmu mobilnu aplikaciju – poruka obaveštenja na srpskom i engleskom jeziku:
Instaliraj aplikaciju Putevi Srbije-informiši se“
(„Install free mobile app „Roads of Serbia“– be informed on time“)
Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju.

Komentari su zatvoreni.