Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

ZELENA ZONA U LESKOVCU DOBILA JOŠ JEDNU SAOBRAĆAJNICU

U najsavremenijoj industrijskoj zoni u Leskovcu, koja je pre desetak godina bila zapušteno zemljište, izvode se završni radovi na još jednoj saobraćajnica.

U ovom delu grada nalazi se pogon, Aptiva, niče objekat turske kompanije Erenli, a domaći preduzetnik Statovac je upravo u Zelenoj zoni izgradio svoj distributivni centar i kupio još jednu parcelu.

Gradonačelnik Cvetanović je danas, obilazeći završne radove na izgradnji saobraćajnice rekao:

„Kako bismo svim investitorima obezbedili najbolje uslove za poslovanje, opremanje ovog prostora svom neophodnom infrastrukturom nam je jedan od prioiteta. Podsetiću vas da smo na ovoj lokaciji izgradili kružnu raskrsnicu u vrednosti od 37 miliona dinara, jer bez nje ne bi mogao da funkcioniše ceo industrijski centar, zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju. Zatim su izvedeni radovi u tri faze – 2018. godine, kada je izgrađena i pristupna saobraćajnica, parking prostor i osvetljenje kod fabrike Aptiv, a onda i naredne godine druga faza, kod parcele distributivnog centra Statovac, za šta je ukupno izdvojeno 80 miliona dinara. U trećoj fazi, 2020. godine, za izgradnju atmosferske kanalizacije uloženo je 13,5 miliona dinara.Upravo se završavaju radovi na izgradnji saobraćajnice sa uličnim osvetljenjem u Zelenoj zoni, od ulice Peta do ulice Šesta, u ukupnoj dužini od 265 metara. Vrednost radova na izgradnji saobraćajnice je 9,6 miliona dinara, dok je za javno osvetljenje izdvojeno još 2,7 miliona dinara.“

Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja kazao je:

„Na kolovozu je ugrađen novi sloj šljunka i prvi sloj asfalta, danas će biti ugrađen i drugi sloj asfalta, a radovi su završeni i na trotoaru. Postavljeni su stubovi, ostaje da se postave svetiljke čime će u potpunosti biti završeni radovi na ovoj saobraćajnici.“

Izvođač radova na saobraćajnici je 5D iz Vranja, a na osvetljenju Luks.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me