Humanitarni bazar „BITKA ZA ŽIVOT“ za za lečenje Janka Petrovića iz Aranđelovca i Ognjena Stojanovića iz Bratmilovca.

U subotu, 24.10.2020.godine održaće se humanitarni bazar u Leskovcu na platou kod spomenika Tomi Zdravkoviću( sa početkom od 13 časova do 17 časova.
Na bazaru možete kupiti igračke, slatkiše, slaniše, knjige, garderobu, patike….i još mnoštvo sitnica koje nekom znače život. U nagradnoj igri možete osvojiti vredne nagrade među kojima se ističu vaučeri. Biće muzika za decu, animatori koji će zabavljati decu, zato mlade mame dođite sa vašom decom da se družimo i zabavljamo i ujedno pomognemo ovoj deci da dobiju BITKU ZA ŽIVOT!
Ukoliko želite da uzmete učešće u organizovanju humanitarnog bazara i donirate igračke, slatkiše, slaniše, knjige ili druge suvenira ili pak nešto vrednije možete nas kontaktirati putem maila pokrenizivot@gmail.com ili pozivom na brojeve:060 5796269 – Marija 0604622060 – Anita
Ukoliko želite da donirate nešto u vidu nematerijalnih sredstava možete lično doneti u subotu od 11 Prilog koji se bude sakupio u Subotu, 24.10.2020.godine biće preusmeren za lečenje Janka Petrovića iz Aranđelovca i Ognjena Stojanovića iz Bratmilovca.

Na Instagram profilu@pokrenizivot.com kao i na Fejsbuk stranici „Pokreni Život“ moći ćete 23.10.2020. da vidite program humanitarnog bazara i šta vas sve čeka.