ČLANICE FORUMA ŽENA SRPSKE NAPREDNE STRANKE TRADICIONALNO POVODOM 8. MARTA DELILE CVEĆE SUGRAĐANKAMA

Članice Foruma žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke danas su tradicionalno ispred Leskovačkog kulturnog centra delile cveće sugrađankama povodom 8. marta, zajedno sa predsednikom Gradskog odbora Goranom Cvetanovićem.

,,Prošla je puna godina od kako je svet zarobio virus Kovid 19, i nije bila laka, ali tu smo da se borimo i da idemo dalje pridržavajući se svih propisanih mera. Kada smo u pitanju mi žene i rodna ravnopravnost za koju se i dalje borimo iako smo se većim delom izborile, kada je u pitanju naša zemlja Srbija u odnosu na druge zemlje po kvanitetu što se tiče rodne ravnopravnosti mi smo uspele i izborile se. Nas žena ima svuda, u parlamentu, na odgovarajućim pozicijama u politici, i dobro jeda smo stvorile tu mogućnost da se naš glas čuje. Članice Foruma žena nisu bile pasivne, tokom cele godine se radilo, odluškivale smo potrebe naroda, cela godina nam je protekla u organizovanju humanitarnih akcija, posetama porodicama i pružajući im pomoć. Drage sugrađanke, čestitam vam naš praznik, budite odgovorne, budite jake u borbi za naša prava, budite saosećajne i solidarne prema drugima”, kazala je Kristina Vasiljković predsednica Foruma žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, čestitajući 8. mart svim ženama u ime stranke i predsednika Gradskog odbora.

Članice Foruma žena su deo cveća poklonile i zdravstvenim radnicama koje rade u Kovid bolnici Leskovac kao znak pažnje za ogroman doprinos u borbi protiv virusa korona.
„Protekla godina je bila u znaku borbe sa virusom korona, koja i dalje traje. Naši zdravstveni radnici su u toj borbi u prvom redu, izloženi konstantnom pritisku i borbi za očuvanje zdravlja svakoga od nas. Zato smo danas odlučile da jedan deo ruža odnesemo kovid bolnici i da svim zdravstvenim radnicama na taj, simboličan način, da izrazimo ogromnu zahvalnost u ime svih članove Srpske napredne stranke“, istakla je Kristina Vasiljković.

Članovi Srpske napredne stranke u Leskovcu delili su cveće  i sugrađankama u naselju Suva reka, Dubočica, Solidarnost, Rade Žunić, Bobište, kao i preko puta Zelene pijace i kod mesne zajednice Dubočica, u Vučju, odnosno, celom porečkom kraju.

 

GRO SNSLESKOVAC