Članovi kluba „4×4 Justinijana prima“ obeležili slavu Svetog Nikolu

Sečenjem slavskog kolača članovi kluba „4×4 Justinijana prima“  obeležili slavu kluba Svetog Nikolu letnjeg.
Ovogodišnji domaćin slave bio je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je svim članovima čestitao slavu.

„Ukazali ste mi veliku čast da danas budem domaćin slave i da dočekam sve naše drage prijatelje. Hvala vam na tome. Klub „4×4 Justinijana prima“ osnovan je radi ostvarivanja ciljeva u oblasti turizma i očuvanja kulturnog i istorijskog nasleđa u zemlji i regionu. Podizanja ekološke i građanske svesti o očuvanju prirode i uživanja u prirodi, promovisanja, razvoja i unapređenja automobilskog turizma i te ciljeve uspešno realizuje od svog osnivanja 2016. godine.“

Nakon pozdravnog govora gradonačelnika svim prisutnima prikazan je film o aktivnostima kluba „4h4 Justinijana prima“. Goste je kroz film vodio predsednik kluba Goran Jović kome je gradonačelnik Cvetanović predao slavu.
Slavski kolač presekao je protojerej jablanički, Dalibor Stefanović, koji je kazao kako članovi kluba „4h4 Justinijana prima“ pored aktivnosti kojima povezuju Jablanički okrug sa ostalim okruzima i zemljama u regionu, posećuju verske objekte i pomažu one kojima je to neophodno.

 

Na slavu kluba „4×4 Justinijana Prima“ došao je Aljoša Molan, uspešni preduzetnik iz Slovenije. „Danas sam došao na slavu ovog kluba kako bi ispoštovao moje velike prijatelje. Znate, biti član, a ja to jesam, ovog kluba je velika čast i zato sam danas ovde“ – kazao je Aljoša.