DANAS U LESKOVCU PREDSTAVLJENI POSLANIČKI KANDIDATI UDRUŽENE OPOZICIJE „UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE“

Kako je rečeno ovu koaliciju u Leskovcu čine Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Pokret slobodnih građana.

Kandidatkinja za poslanicu Jelena Spirić je između ostalog postavila pitanje: Šta će Leskovcu velelepni stadion i što se pažnja nije obratila kapitalnim potrebama građana, kao što su vrtići i rekonstruikcija pojedinih zdravstvenih objekata? Ona je istovremeno naglasila da je „neprimereno da visokoškolsci rade u stranim kompanijama za mašinama dok pojedini izabrani mladi ljudi obavljaju odgovorne funkcije u lokalnoj administraciji zahvaljujući partijskom angažovanju“.

Kandidatkinja za poslanicu sa ove liste dr Marina Dimitrijević govorila je da građani moraju pobediti sopstvenu apatiju i depresiju i učiniti sve da dođe do promena na predstojećim izborima.

Poslanički kandidat Dragan Stošić istakao je da našu zemlju ne vode trenutno kompletno obrazovani ljudi, a Petar Đorđević govorio je o potrebi da se u razvoju Srbije i njenom oporavku treba pružiti velika šansa maloj privredi i porodičnim firmama.

Na ovoj pres konferenciji najavljeno je da će se sutra u 18 sati u leskovačkom Narodnom pozorištu održati Velika konvencija na kojoj će govoriti predsednički kandidat Zdravko Ponoš.