GRAD LESKOVAC PODRŽAVA MLADE I TALENTOVANE LJUDE

Na današnjoj konferenciji za medije su predstavljene devojke koje se već šest meseci pripremaju za takmičenje U Ritmu Evrope . Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je pohvalio njihov talenat i trud istakavši da grad Leskovac istrajno podržava mlade ljude na njihovom putu razvoja i uspeha Takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ koje se emituje na Prvoj srpskoj televiziji okuplja mlade talentovane ljude iz gradova Srbije koji pesmom predstavljaju zemlje članice Evropske unije. Prošle godine šesnaest mladih talentovanih školaraca iz Leskovca je u Vrnjačkoj banji predstavilo Kraljevinu Belgiju.

 Na ovogodišnjem takmičenju, koje se održava u Vranju, pobedničkom gradu, učestvuju Isidora Mitić, Katarina Pejčić i Ana Stojilković koje će predstavljati Republiku Severnu Makedoniju numerom Tijane Todevske.

Kako je kazao Cvetanović ova ekipa ima punu podršku grada i svetao je primer rada i talenta. Učesnica takmičenja Ana Stojilković, koja je deo plesnog tima   raskošnog talenta zahvalila je gradonačelniku na podršci i pomoći i pozvala građane da ih podrže svojim glasovima kako bi Leskovac naredne godine bio domaćin ovog takmičenja. Kao je rečeno grad Leskovac će i dalje podržavati svaku inicijativu koja ima za cilj afirmisanje znanja i talenta.