Gradonačelnik Cvetanović najavio protokol posete predsednika Vučića

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je novinarima protokol sutrašnje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će u okviru kampanje Budućnost Srbije posetiti Jablanički okrug.

,,Prema programu i protokolu predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetu Jablaničkom okrugu započeće iz Vlasotinca a zatim će posetiti opštinu Bojnik, gde će otvoriti fabriku za izradu galanterije „Autostop“ i obići će plantažu voća.Nakon Bojnika posetiće opštine Lebane i Medveđu i Sijarinsku banju. U Leskovcu je planirano da poseti Ustanovu za odrasla i stara lica.Nakon obilaska svih lokacija  na platou ispred Narodnog muzeja u 17 sati građanima obratiće se predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić“, kazao je Cvetanović.

Ove nedelje izdata je upotrebna dozvola za novi fabriku Jura u Leskovcu, međutim nismo mogli da usaglasimo termine sa vlasnicima iz Koreje, i zbog toga smo odlučili da otvaranje nove fabrike Jura i novog pogona fabrike Džinsi ostavimo za naredni period, najavio je Cvetanović.