Gradonačelniku i njegovim saradnicima svoje probleme iznelo pedeset gradjana

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović razgovarao je danas sa građanima o problemima sa kojima se susreću.

Prijemu građana koji je organizaovan deveti put prisustvovali su predstavnici svih gradskih ustanova, institucija i službi, kao i predstavnici republičkih organa, a poziv je kao i ranije bio otvoren za sve građane.

,,Dva puta nedeljno vrata gradskog većnika Dejana Cakića zaduženog za prijem građana otvorena su za sve koji imaju potrebe za tim i ja sam upoznat sa svim problemima koje oni iznose.Činjenica je da je ovakav vid komunikacije najznačajniji, jer svaki zainteresovani sugrađanin odmah dobija pravu informaciju čim se obrati.Ne računajući Elektrodistribuciju svi ostali promptno i efikasno rešavaju probleme”, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Ono što će biti  i novina u 2019. godini, su razgovori na terenu jednom mesečno sa građanima.Razgovore će organizovati  koordinatori u mesnim zajednicima, kazao je Cvetanović i dodao da su se građani najviše žalili na infrastrukturne i sudske probleme, a da je manje bilo onih koji su tražili posao, među njima Marija Mišić  profesor srpskog jezika i književnosti koja će od ponedeljka početi da volontira u kabinetu gradonačelnika.

Gradonačelnik je ovom prilikom  najavio da će do kraja 2019. godine u britanskoj kompaniji Aptiv biti zaposleno 2.100 radnika.