JKP GRDELICA I KOMPANIJA PWW PREDSTAVILI DANAS NOVA VOZILA

Vozilo Javno komunalnog preduzeća „Grdelica“ vredno je  3,6 miliona dinara, dok je kompanija PVV nabavila novi kamion za sakupljanje smeća u vrednosti od  140 hiljada evra.Oba vozila koristiće se na teritoriji Grdelice.

Kako je ovim povodom kazala pomoćnica gradonačelnika Leskovca Andrea Tošić JKP Grdelica uspešno izvršava poverene zadatke, i kao i kompanija koja PVV ima važnu ulogu u održavanju higijene u našem gradu, a pohvalno je i to što ovo preduzeće u saradnji sa JKP Komunalac, Komunalnom  milicijom i Odeljenjem za zaštitu životne sredine, svakog vikenda učestvuje u akcijama čišćenja zahvaljujući kojima je do sada uređeno preko 500 lokacija sa kojih je uklonjeno preko 5500 tona otpada.

Direktor JKP „Grdelica“ Zoran Jović zahvalio se gradonačelniku na konstantnoj podršci i rekao da je ovo deveto vozilo po redu koje je stiglo u njihovo preduzeće i da je do sada za nabavku vozila iz budžeta Grada izdvojeno 78,5 miliona dinara.

Srđan Nisić, direktor kompanije PVV govorio je o tehničkim detaljima novog vozila i naglasio da je ono nosivosti 18 kubika što će u znatnoj meri olakšati odvoz otpada i smeća.

Kako je ovom prilikom rečeno grad Leskovac će i u narednom periodu podržavati sva nastojanja javnih preduzeća koja imaju za cilj modernizaciju rada.

JKP GRDELICA