KAMPANJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE KREĆE IZ LESKOVCA U NEDELJU 5. NOVEMBRA

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac dr Goran Cvetanović danas je još jednom uputio zahvalnost građanima za podršku listama ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane i ALEKSANDAR VUČIĆ – Leskovac ne sme da stane i najavio da će izborna kampanja ponovo krenuti iz Leskovca, i da će SNS u nedelju, 5. novembra 2023. u 12.00 časova u SRC Dubočica održati miting.

Kako je na konferenciji za novinare kazao Cvetanović na mitingu se očekuje prisustvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Na ovaj način počeće kampanja iz Leskovca, podvukao je Cvetanović i podsetio da je i prošla kampanja krenula iz našeg grada, a i obeležavanje 14. rođendana stranke je bilo  u Leskovcu. On je dodao da je ovo još jedno priznanje leskovačkim naprednjacima za sve što rade i izrazio zahvalnost na poverenju koje je Leskovcu i sada ukazano.

Ovoj pres konferenciji prisustvovao je i koordinator SNS-a za Jablanički, Pčinjski i Toplički okrug Dragan Stevanović.

On je pozdravio predsednike i predstavnike privremenih organa gradova i opština  Jablaničkog, Pčinjskog i Topličkog okruga i zahvalio im na brzom i efikasnom prikupljanju potpisa i predaju lista SNS-a.

Kvalitet i vrednost SNS-a je angažovanje svih funkcionera. Stevanović je pozvao na jedinstvo svih građana Srbije bez obzira na naciju ili veru i podvukao da jedino ova stranka može obezbediti prosperitet i omogućiti bolji međunarodni položaj Srbije.

sns