KOMPANIJA PRIMA NOVA URUČILA 25 VAUČERA SOCIJALNO UGROŽENIM PORODICAMA

Danas je ispred megamarketa Zlatan trag kompanija Prima nova, povodom 25 godina postojanja i rada, uručila 25 vaučera u vrednosti od 10 hiljada dinara socijalno ugroženim porodicama sa evidencije Centra za socijalni rad, čime je još jednom potvrđena odlična saradnja lokalne samouprave grada Leskovca i lokalnih privrednika.

„Hvala porodici Stojanović i svim upošljenicima što veruju u svoj grad, što doprinose razvoju privrede već 25 godina, ali i što su društveno odgovorna kompanija. Jedan od rezultata odlične saradnje sa ovom firmom jeste i ova akcija, koje je i povod našeg okupljanja danas. Takođe, u godini jubileja, porodica Stojanović je prošle nedelje donirala protokomere za kiseonik leskovačkoj bolnici u vrednosti od 360 hiljada dinara, kada je to njima bilo neophodno zbog velikog prijema pacijenata, i hvala im na tome“, rekao je gradonačelnik Leskovaca Goran Cvetanović.

U ime porodica koje su dobile vaučere obratila se Milica Andrejević.

„U ime korisnika usluga Centra za socijalni rad Leskovac, izražavam veliku zahvalnost kompaniji Zlatan trag na ovoj donaciji, odnosno vaučeru od 10.000 dinara za 25 korisnika Centra. Veoma mi je drago da u Leskovcu postoji ovakva kompanija koja je više puta pokazala svoju društvenu odgovornost i koristim ovu priliku da Vam u ime svih danas nagrađenih i u moje lično ime čestitam 25. rođendan.“

PRIMA NOVAZLATAN TRAG