Lekarski pregledi u Mesnoj zajednici ,,Milentije Popović“ i šest sela

U organizaciji Grada Leskovca, Opšte bolnice i Doma zdravlja održana  je akcija prevetivnih lekarskih pregleda u Mesnoj zajednici Milentije Popović u naselju Dubočica i u Belanovcu, Karađorđevcu, Petrovcu, Dušanovu, Podrimcu, Milanovu i obavljeno je 550 pregleda i 31 ultrazvučna masaža. I ove nedelje akciji se pridružio Centar za Socijalni rad koji je obišao svoje korisnike i pojedince u stanju socijalne potrebe.

,, Život je u današnje vreme postao veoma brz i stresan, iz tog razloga ljudi vrlo često zaborave da vode računa o sebi odnosno o svom zdravlja. Vođeni tom činjenicom grad Leskovac je na inicijativu gradonačelnika u saradnji sa lekarima zdravstvenih ustanova odlučio da u cilju podizanja svesti kod naših sugrađana nastavi sa ovim veoma uspešnim akcijama preventivnih lekarskih pregleda“, kazao je doktor Milan Ilić.

Akcija besplatnih preventivnih lekarskih pregleda u organizaciji Grada Leskovca, lekara Opšte bolnice, Doma zdravlja u saradnji sa Centrom za Socijalni rad biće nastavljena i sutra kada će priliku da prekotrolišu svoje zdravlja imati stanovnici četiri sela i to u Gornjoj i Donjoj Bunuši, Bunuškom Čifluku, Radonjici i Todorovcu.