LIVNICA VITOMIRA ŽIVKOVIĆA KOJA JE OSNOVANA U MANOJLOVCU JOŠ 1967. GODINE DOBILA JE DANŠNJOM POSETOM GRADONAČELNIKA GORANA CVETANOVIĆA PODRŠKU I POŠTOVANJE LOKALNE SAMOUPRAVE

Ova tradicionalna porodična firma važi za lidera među izrađivačima livenih proizvoda od sivog lima i aluminijuma, broji 65 zaposlenih i sarađuje sa najvećim domaćim proizvođačima grejnih aparata: „Alfa Plam“ Vranje, Trgoprodukt“ Inđija, “Blist“ Valjevo, “Metalac“ Bitola, “Tim Sistem“ Vojka, “EM Dip“ Niš i drugih podvukao je Cvetanović. Pored Livnice, u vlasništvu Vitomira Živkovića je i firma „Metalkomerc“ Leskovac koja je osnovana 1991. godine i  koja se bavi se trgovinom metalnom galanterijom na veliko i zapošljava 30 radnika, što znači da čitav sistem broji 100 zaposlenih kazao je Cvetanović.

Vitomir Živković se zahvalio na poseti, poželeo svima da nastave sa uspešnim radom i kazao da se nada da će njegova porodica nastaviti sa tradicijom koju on neguje, da će nastaviti sa podrškom lokalnoj zajednici.

Cvetanović je naglasio da je podrška firmama koje se bave proizvodnim i tradicionalnim zanatma jedan od prioriteta lokalne samouprave.