Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave opštini Bojnik dodelilo sredstva u iznosu od 1,9 miliona dinara

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije  potpisalo je ugovor o dodeli namenskih sredstava za finansiranje adresnih tablica i brojeva sa jedinicama lokalnih samouprava koje su uspešno sprovele imenovanje ulica u okviru procesa ažuriranja adresnog registra.

Opštini Bojnik  su za potrebe nabavke tablica ulica i kućnih brojeva dodeljena sredstva u iznosu od 1,9 miliona dinara.Rok do kada se treba izvršiti nabavka tablica ulica i kućnih brojeva je 31. mart 2020. godine.

Ispred opštine Bojnik, Ugovor o dodeli namenskih sredstava za finansiranje adresnih tablica potpisao je predsednik opštine, Nebojša Nenadović koji u izjavi za našu televiziju naglašava da je ovaj posao urađen u roku i veoma uspešno i da će svako naseljeno mesto dobiti table i brojeve.

Kako ističe Nenadović ove promene neće ići na teret  građana jer oni neće snositi troškove za table ulica i brojeve kuća , ali neće biti u obavezi da unose ove promene odmah u lična dokumenta.

Obeležavanje ulica i brojeva kuća u svim naseljenim mestima biće olakšan, kako poštanski, tako i svaki drugi kontakt sa stanovnicima opštine Bojnik.