Najboljim učenicima leskovačke Gimnazije uručene nagrade

Učenci leskovačke Gimnazije ostvarili su izuzetne rezultate na republičkim takmičenjima tim povodom direktorka ove vaspitno obrazovne ustanove Dragana Cvetanović uručila je nagrade najboljima i njihovim  profesorima.

„Danas nagrađujemo pobednike. Oni su pobednici naše škole, ali i našeg grada. Svojim radom promovišu kako Gimnaziju tako i sredinu u kojoj rade i napreduju. Zbog toga je ovde danas sa nama i gradonačelnik lično, kao i Jasmina Ranđelović, zamenica gradonačelnika“, rekla je direktorka Cvetanović.

,,Čast mi je i zadovoljstvo da vam se obratim ispred lokalne samouprave i čestitam na velikom uspehu. Zahvaljujući marljivim vrednim, upornim i radnim  učenicima koji ostvaruju značajne rezultate, Gimnazija održava tradiciju po kojoj je čuvena od početka svog postojanja“, kazale je zamenica gradonačelnika Jasmina Ranđelović.

Direktorka Cvetanović uručila je zahvalnice gradonačelniku Leskovca i Brankici Stamenković, članici Gradskog veća, koja je tom prilikom kazala:
„Nije lako stići do Republičkog takmičenja, a još teže je na istom se izdvojiti i osvojiti neko od prvih mesta. Vi ste uspeli i čestitamo vam na tome.“ Stamenkovićeva je čestitala i profesorima koji su nesebično podelili svoje znanje, svesni da se znanje uvećava kada se deli i na taj način popločali put do uspeha.