Operska diva Jadranka Jovanović na Dan grada priredila koncert za pamćenje

Naša najpoznatija operska primadona, mecosopran i prvakinja Beogradske opere, na Dan grada u sali leskovačkog Narodnog pozorišta priredila koncert  je za pamćenje, šetajući publiku kroz srpsku muziku, ali i muziku sveta.

Svim Leskovčanima čestitala je praznik i poželela mnogo uspeha, napredovanja, dobrotu i toleranciju, a prvom čoveku grada Goranu Cvetanoviću odala zahvalnost što neguje kulturu u ovom gradu.

Prvi čovek grada podsetio je na niz događaja kojima je obeležen 11. oktobar koji je za leskovčane važan, naglasivši da je Jadrankin koncert jedan veoma poseban događaj koji je upravo zato ostavljen za kraj.

 

,,Više od 10 godina nisam bila u Leskovcu, neobično mi je drago, hvala vam na pozivu i na tom senzibilitetu da prepoznajete kulturu, da je podržavate. Došla sam sinoć i imala razgovor sa direktorom pozorišta i ja sam čula samo reči hvale kada je kultura u pitanju a naročito za Vas, tako da Vam se na tome posebno zahvaljujem, reči su koje je Jovanovićeva na konferenciji za novinare uputila gradonačelniku Leskovca.