PREDSEDNIK OPŠTINE BOJNIK NEBOJŠA NENADOVIĆ POSETIO ZAVRŠNE RADOVE NA ASFALTIRANJU PUTA U SELU PLAVCE

Kako je kazao Nenadović ovaj put asfaltiran je ličnim zalaganjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića 2019. godine u šta je uloženo oko 19 miliona dinara, ali je tokom januarskih poplava došlo do oštećenja kolovoza i propusnih bankina.

Zalaganjem ministra za saobraćaj, građevinarstvo i infrastrukturu koji je nakon poplava posetio Bojnik obezbeđena su sredstva u iznosu od 3 miliona dinara za sanaciju 2,5 kilometara puta koji se presvlači asfaltom i rade se propusti i kanalete za odvod vode. Nenadović je istakao da se na ovaj način znatno poboljšavaju uslovi života i rada stanovnika ovog sela.

On je podvukao da će u narednom periodu biti rešena sanacija i ostalih putnih pravaca oštećenih tokom poplavnog talasa januara ove godine.

Meštanin Plavca Branislav Branković nije krio zadovoljstvo zbog sanacije ovog puta jer je on za poljoprivrednike od vitalnog značaja.

Kako je zaključio Nenadović lokalna samouprava nastaviće postepeno da radi na infrastrukturnom uređenju svih puteva u seoskim sredinama jer se na taj način doprinosi smanjenju migracije stanovništva i unapređenju poljoprivrede.

Plavce