PREDSEDNIK OPŠTINE MEDVEĐA NEBOJŠA ARSIĆ PRIREDIO JE PRIJEM ZA NAČELNIKA JABLANIČKOG UPRAVNOG OKRUGA I PREDSTAVNIKE VOJSKE SRBIJE

U razgovoru sa načelnikom Jablaničkog upravnog okruga Milošem Ćirićem , načellnikom Trećeg centra za obuku pukovnikom Sinišom Nikolićem i i nečelnikom Centra ministarstva odbrane i potpukovnikom  Draganom Milićem konstatovano je da je opština Medveđa  veoma uspešno vodila  borbu sa virusom kovid 19.

Arsić je naglasio da je saradnja sa Vojskom Srbije na visokom nivou što je pokazano i u vreme vanrednog stanja kroz pomoć koju su pripadnici vojske pružili pomažući u dezinfekciji ulica i puteva, a ta saradnja je kontinuirana jer se opština Medveđa nalazi na samoj administrativnoj liniji prema Kosovu i Metohiji.On je podvukao da Medveđa nije deo takozvane  Preševske doline, već je u sastavu Jablaničkog upravnog okruga.

Kako  je kazao načelnik Jablaničkog  upravnog okruga Miloš Ćirić saradnja sa vojskom, ali i sa opštinom Medveđa je bila izvanredna .

Kako je zaključeno na ovom sastanku opština Medveđa je u stalnom kontaktu sa svim ministarstvima , a rezultat toga je izgradnja mnogih objekata, asfaltiranje puteva i unapređenje infrastrukture. Kako je kazao Arsić na svojoj teritoriji lokalna samouprava obnovila je sve spomenike palim borcima u svim ratovima, a uvek je nailazila na podršku Vojske Srbije.