Promocija Elektronske naplate putarine

JP „Putevi Srbije”, Sektor za naplatu putarine i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu automobila “DDOR BG Car SHOW 06”, sa ciljem da  što većem broju građana predstavi svoj delokrug rada, sve aktivnosti i poslove koji preduzima radi zadovoljenja potreba korisnika auto-puteva.

 

JP „Putevi Srbije”, Sektor za naplatu putarine je u subotu, 24.03.2018.g. u svom izložbenom prostoru u Hali 3, održalo konferenciju za novinare i promociju Elektronske naplate putarine, TAG uređaja i modernizacije puteva pod naplatom.  Novinarskim ekipama i posetiocima sajma zaposleni cu prezentovali sve prednosti elektronske naplate putarine – ENP i TAG uređaja kao modernog, finansijski isplativog sredstva za plaćanje putarine koji vozačima omogućava jeftiniji, komforniji i brže putovanje, plaćanje bez zaustavljanja i prolazak kroz naplatne stanice na auto-putevima posebnim trakama.

 

Izložbeni  prostor JP „Putevi Srbije“ tokom prvih pet dana sajma je obišao veliki broj posetilaca koji su na licu mesta dobili korisne informacije o lokacijama elektro punjača za automobile, zonama sa besplatnim bežičnim internetom (Wi-Fi) instaliranim duž auto-puteva u Srbiji, o besplatnoj mobilnoj aplikaciji „Putevi Srbije“ preko koje se mogu informisati, odabiranjem željene rute, o naplatnim stanicama, cenama putarine i drugim korisnim sadržajima na izabranoj deonici auto-puta.

 

U hali 3 A beogradskog sajma, na štandu br. 3306, građani mogu, do kraja sajma, da zaključe ugovor o kupovini TAG uređaja ili da dopune već kupljeni TAG, dok posetioci koji odvoje vreme i učestvuju u anketi – poklon akciji JP „Putevi Srbije“ – Sektora za naplatu putarine imaju šansu da svakog dana sajma osvoje i nagradu -TAG uređaj.