Prva revija boksa u Bojniku

U organizaciji Bokserskog kluba  ,,Pusta reka” u sprotskoj hali Bojnik u subotu je održana prva revija boksa.Pokrovitelj ove bokserske manifestcije je opština Bojnik.

Revija boksa u Bojniku održana je na inicijativu predsednika  novoformiranog  BK,,Pusta reka” Momira Savića, sa ciljem da se promoviše ovaj sport. Od pre dva meseca formiran je klub i zainteresovanost dece je velika. Na prvoj  reviji  boksa u Bojniku učestvovali su finalisti jugoistočne Srbije .

Direktor Ustanove sportska hala „Bojnik“ Dejan Stanojević kaže da je veoma zadvoljan što se ovakve sportske manifestacije dešavaju u hali, i da im je cilj da decu sklone sa ulice, kao i onu koja su vezana za kompjutere izvuku iz kuća da se bave sportom.

Mečeve su pratili Bratislav Ristić iz Prokuplja  inače vicešampion sveta i Evrope, sedmostruki prvak Jugoslavije, trostruki osvajač zlatne rukavice, prvak Balkana i učesnik na Olimpijskim igrama u Montrealu 1976. godine  i predsednik Bokserskog saveza jugoistočne Srbije Ninko Milenković .

Na prvenstu jugoistočne Srbije u boksu viđeno je devet mečeva.

REZULTATI: Mitrović ( Vitez-Niš) – Stojanović ( Arena- Vlasotince) 2:0,Petrović (Dubočica – Leskovac) – Đorđević ( Radnik – Surdulica) 2:0,Rančevski ( Radnički – Niš) – Kostadinović ( Morava VH) 2:0, Janković ( Dubočica ) – Tomić ( Srpska čast – Vranje) 0:2, Sulejmanović ( Radnički – Niš ) – Veličković ( Radnik ) 2:0,  Milovanović ( Srpska čast ) – Mitić ( Hisar – Leskovac) 0:2, Stevanović ( Srpska čast ) – Petrović ( Rudar- Aleksinac) 2:0 , Janković ( Vitez) – Vučković ( Toplica- Prokuplje) 2:0 , Cvetković ( Srpska čast) – Iljazović ( Toplica ) 2:0.