„Razigrane ulice“ u Leskovcu

Manifestacija „Razigrane ulice“ održava se već sedmu godinu za redom i svakog proleća ulepšava ulice našeg grada, juče je održan ples dece, roditelja i vaspitača na temu „Putovanje Evropom“ .

,,Na ovom svetu ne postoji ništa lepše od srećnog i nasmejanog deteta, zato su manifestacije poput današnje veoma značajne jer Leskovac ispunjavaju dečjom grajom, smehom i uveseljavaju sve nas. Deca i mladi su naša budućnost, zato saniramo i uređujemo škole, vrtiće, terene, igrališta i parkove kako bismo im obezbedili što bolje uslove za život, razvoj, druženje i igru. Draga deco, kada vas vidim ovako nasmejane i razigrane, moje srce, a verujem i srca svih Leskovčana su puna. Želim vam da se danas lepo zabavite i uživate u plesu sa mamama, tatama i vašim vaspitačima i da se sledeće godine ponovo družimo na istom mestu , rekla je otvarajući manifstaciju zamenica gradonačelnika Leskovca Jasmina Ranđelović.

Predstavnici svakog vrtica nosili su majice različite boje, sa imenom vrtića iz koga dolaze.

Mališani iz svih vrtića PU „Vukica Mitrović“ izvodili su tradicionalne igre evropskih zemalja poput sirtakija i valcera, dok su Srbiju predstavili pesmom „Igrale se delije“.