Rehabilitacija kolovoza u Niškoj ulici

JP „Putevi Srbije“ krenulo je danas sa rehabilitacijom kolovoza u Niškoj ulici u dužini od 350 metara na deonici od kanala do „Naše pumpe“.

Radove je čija je vrednost 4,6 miliona dinara obišao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima.

,,Radovi  obuhvataju sečenje asflta pored ivičnjaka, skidanje ivičnjaka, grebanje postojećeg sloja asfalta i ugradnju novog.U zavisnosti od vremenskih uslova, u planu je da za desetak dana ova relacija bude u potpunosti presvučena novom asvaltnom masom”, naglasio je Cvetanović.

,,Sredili smo deo od Glavne pošte do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, sada se uređuje i ovaj deo ulaza uz grad. Tačno je da ostaje najkritičniji deo ove ulice, ali se nadamo da ćemo to uspeti da uradimo, ponovo uz pomoć ministarstva, naredne godine. Sada smo konkurisali da sredimo puteve kroz romske mahale u gradu”, kazao je gradonačelnik Leskovca.

Sve ovo što radimo danas je odraz dobre komunikacije sa Vladom Republike Srbije i pokušaj da što više vanrednih sredstava povučemo u naš grad van postojećeg budžeta, ističe Cvetanović. On je dodao da ima volju da se uradi sve više ali, kako je zaključio, mnogi infrastukturni problemi u gradu će morati parcijalno da se završvaju.