Sportski i zabavni park Arena trambolina „Kengur“ otvara se Leskovcu

U subotu 20. oktobra u Sportsko rekreacionom centru Dubočica otvoriće se inovativni sportski i zabavni park – Arena trambolina „Kengur“.

Ulaz je besplatan, za posetioce su pripremljena prijatna iznenađenja – muzika igre, nagrade, a prvih 200 skakača visine do 140 cm besplatno će moći da skaču na trambolini.

Trambolina je veoma koristan sport putem kojeg se stiče se izdržljivost, fleksibilnost i spretnost, ojačavaju mišići, brzina reakcije i pokreti. Fitnes na trambolini je dosta efikasniji nego običan trening u teretani.

Izrada elemenata na trambolini daje veliki napredak u mnogim sportovima – fudbalu, košarci, boksu, gimnastici, akrobatici, planinarenju, snoubordingu, padobranstvu.

Skakanje na trambolini ne zahteva posebnu fizičku obuku i pogodno je za ljude različitih uzrasta.

U Areni Kengur, čak i deca starija od godinu dana mogu biti angažovana. Poželjna je samo lagana sportska odeća i čarape.

Trambolina je siguran sport. Svaka lekcija na trambolini mora započeti zagrevanjem i učenjem pravila ponašanja i bezbednosti.

Za decu ispod 14 godina potrebna je dozvola roditelja (staratelja). Trener, u skladu sa spremnošću svakog gosta, primeniće adekvatne vežbe i pratiće bezbednost u areni.