SUTRA ĆE U BOJNIKU BITI ODRŽANA 25. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Odbornici će na sednici razmotriti Predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine Bojnik za 2022. godinu. Na dnevnom redu su i Predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije „Prijemni i predajni centar Radan“ u opštini Bojnik, Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o socijalnoj zaštiti opštine Bojnik i Predlog Odluke o izmeni Odluke o obrazovanju jedinica civilne zaštite opšte namene i specijalizovane jedinice civilne zaštite za uzbunjivanje na teritoriji opštine Bojnik.

Lokalni parlament razmatraće sutra Predlog Odluke o usvajanju godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za područje opštine Bojnik za 2023. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Prvu izmenu i dopunu Programa poslovanja JKP „Jedinstvo“ Bojnik za 2023. godinu sa finansijskim planom i programom subvencija, Predlog Odluke o usvajanju Izveštaja o osnovnim pokazateljima stanja bezbednosti saobraćaja na teritoriji opštine Bojnik,         Predlog Rešenja o utvrđivanju prestanka mandata vršioca dužnosti direktora JKP ,,Jedinstvo“ Bojnik, kao i Predlog Rešenja o imenovanju direktora JKP ,,Jedinstvo“ Bojnik.

Na dnevnom redu je i Predlog Rešenja o utvrđivanju prestanka rada vršioca dužnosti direktora Ustanove dom kulture “Bojnik“ zajedno sa Predlogom Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Ustanove dom kulture “Bojnik“, Predlog Rešenja o utvrđivanju prestanka mandata predsednika Upravnog odbora Centra za socijalni rad Bojnik, Predlog Rešenja o imenovanju predsednika Upravnog odbora Centra za socijalni rad Bojnik. Na zasedanju skupštine biće razmatrani i predlozi  Odluke o obrazovanju Komisije za planove i Predlog Odluke o letnjem odmoru Skupštine opštine Bojnik.

Početak zasedanja Skupštine opštine Bojnik zakazan je za 10 sati u Domu kulture.

BOJNIKSEDNICA SKUPŠTINA