Turnir u malom fudbalu od 12. do 25. avgusta u MZ ,, Moša Pijade“

Na inicijativu tridesetak mladih ljudi sa teritorije leskovačke mesne zajednice ,, Moša Pijade“ biće održan Turnir u malom fudbalu od 12. do 25. avgusta.
Utakmice će se odigravati na terenu osnovne škole ,,Kosta Stamenković“.Ovu inicijativu, kako je naglasio na pres konferenciji predsednik saveta ove mesne zajednice, Predrag Momčilović podržava lokalna samouprava i dodao da je   nagradni fond 210.000 dinara i da će sredstva biti prikupljena zahvaljujući društveno odgovornim firmama koje će sponzorisati turnir.
Ovakav turnir već je na inicijativu sportista bio organizovan 2016. godine, ali ove godine je podržan od Saveta mesne zajednice, istakli su ispred inicijativnog odbora Nemanja Kostić i Dušan Marek i naglasili da je ovo jedini gradski turnir koji će se organizovati u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.
,,Turnir Hisar 2019“ podržala je i Kancekarija za mlade. Koordinator ove kancelarije Aleksandar Stojanović podvukao je da se na ovaj način podstiče kreativnost i takmičarski duh.

Ovaj turnir kako je zaključeno na pres konferenciji okupiće veliki broj mladih ljudi, a predstavlja njihov pokušaj da se afirmišu sportske vrednosti i fer plej duh.