U LESKOVCU ODRŽANO DRŽAVNO PRVENSTVO SPECIJALNE OLIMPIJADE SRBIJE U STONOM TENISU

Danas se u SRC Dubočica održano državno prvenstvo specijalne olimpijade Srbije u stonom tenisu.

Takmičenje je otvorila zamenica gradonačelnika Leskovca dr Lidija Dimitrijević. Ona je istakla da na takmičenju učestvuju deca sa posebnim potrebama i mentalnim hendikepom iz 14 gradova naše  države, što čini ovo takmičenje posebnijim, a naš grad dragim domaćinom. Ona je čestitala Sportskom klubu Arena što postoje i traju više od 20 godina i poručila da će Grad i u narednom periodu nastaviti da pruža podršku, da bude siguran partner, kao što to čini godinama unazad. Zamenica je podsetila da je za projektno finansiranje iz oblasti sporta uvećana suma i da ona ove godine iznosi 175 miliona dinara za finansiranje 106 klubova i organizacija, kao i još dodatnih 153,6 miliona dinara za funkcionisanje objekta SRC „Dubočica“.

Prisutnima se obratio i Zoran Stanković, predsednik SK Arena koji je poželeo svima dobrodošlicu, zahvalio se učesnicima i Gradu na podršci i dodao da će današnji dan biti uspešan.

Ovo takmičenje je postalo tradicionalno, a grad Leskovac nastaviće da pruža podršku za njegovo održavanje i narednih godina.

specijalna olimpijadastoni tenis