U LESKOVCU PODELJEN NOVI BROJ SNS INFORMATORA

Danas je na gradskom trgu promovisan i podeljen novi broj SNS Informatora.

Novi broj predstavila je Anđela Stojanović, član Unije mladih, koja je rekla:
„U novom broju možemo videti fotogarfije sa prvog, veličanstvenog, predizbornog skupa liste Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane, održanog u Leskovcu, kada je naglašeno da je 17. decembra izbor jednostavan – Ili Srbija ide dalje u pravom smeru ili se vraća u vreme propasti pre 2012. godine.

Možemo čitati i o napretku države, brojnim merama, investicijama, kao i o tome da je Srpska napredna stranka prva predala izbornu listu Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane i tada je istankuto da je važno da nastavimo još snažnije da razvijamo Srbiju.

U odeljku SNS Panorama možemo čitati o brojnim dešavanjima u čitavoj Srbiji, pa i u našem gradu Leskovcu.

Predsednik Aleksandar Vučić i gradonačelnik dr Goran Cvetanović obišli su radove na rekonstrukciji bolnice, koja je dobila novi mamograf. Predsednik Vučić je, zatim, prisustvovao svečanom otvoranju pogona italijanske kompanije „Aunde“. Članovi Unije mladih delili su „SNS Informator“. Prijemi građana organizovani su u Vinarcu, Manojlovcu, Brestovcu, u prisustvu narodne poslanice Andrijane Vasić. Narodna poslanica Marija Jovanović i aktivisti MO Marko Crni 1 razgovarali su sa građanima na pijaci. Članice Foruma žena održale su tribine na temu roditeljstva. Završena je rekonstrukcija magistralnog toplovoda Crvena zvezda, Boračka ulica u Bobištu i vodovodna mreža u ulici Voje Nikolajevića. Obeležen je Dan grada, kada su otvorene nove prostorije MZ Prva južnomoravska brigada, podeljene nagrade mladim talentima i održane tradicionalne Konjičke trke. Održan je i Sajam zapošljavanja, Veliki sabor u čast Nikole Skobaljića, Karavan „Izađi mi na teglu“, Noć istraživača, Dečija nedelja, Samit fotografa, Leskovački pobednik, Igre na vodi…“

O svemu ovome i o drugim dešavanjima u Srbiji možete čitati u novom broju SNS Informatora.

Podršku listi Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane danas su dali i leskovački odbojkaši Uroš Bulatović kapiten OK Dubočica i trener pomenutog kluba Marjan Nikolić.

GrO LeskovacSNS INFORMATOR