UNIJA PRIVREDNIKA, PREDUZETNIKA I ZANATLIJA TOPLIČKOG OKRUGA JUČE DODELILA TRADICIONALNA GODIŠNJA PRIZNANJA USPEŠNIM POJEDINCIMA I KOLEKTIVIMA

Kako je u izjavi za TV 4S kazao predsednik Upravnog odbora Unije privrednika, preduzetnika i zanatlija Topličkog okruga Zvonko Stojiljković u susret novoj 2022. godini ova asocijacija želela je da motiviše sve one koji su uspešni u svojim oblastima.

Stojiljković ističe da jug Srbije ima potencijal što je pokazano i dokazano više puta i to kako u oblasti zdravstva i obrazovanja, tako i u sferi privrede, zanatstva i  kulture. On naglašava da su ljudi ovog područja vredni i kreativni što se pokazalo i u doba epidemije korona virusa kroz očuvanje kapitala, radnih mesta, ali i otvaranja novih tržišta. Privrednici su pored lekara heroji ovog vremena podvlači Stojiljković.

Upravo podela priznanja u objektu „Olympic Residence“, čiji je i vlasnik Zvonko Stojiljković dokazuje da se samo poslovanjem, saradnjom i uzajamnim povezivanjem privreda može i održati i proširiti.

Među brojnim pojedincima i kolektivima Zlatnu plaketu Unijje preduzetnika, privrednika i zanatlija Topličkog okruga dobio je i direktor i glavni i odgovorni urednik Televizije 4S Goran Stojiljković, a kako je rečeno ovom prilikom naša medijska kuća je to zaslužila negovanjem objektivnog, brzog i tačnog informisanja zahvaljujući čemu je visoko pozicionirana pored Jablaničkog i u Topličkom okrugu.

Među dobitnicima ovih tradicionalnih priznanja pored privrednika i zanatlija našli su se zdravstveni radnici, kulturni poslenici, ugostitelji, poljoprivrednici i ostali vredni profesionalci u svojim oblastima sa područja Topličkog, Nišavskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga jer Stojiljković podvlači da svi zajedno moramo da se izborimo da jug Srbije dobije svoje zasluženo mesto na mapi naše zemlje, ali i regiona.

Ovoj svečanosti prisustvovali su i gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović, predsednik opštine Žitorađa Ivan Stanojević, kao i predstavnici ostalih lokalnih samouprava ova četitri okruga.

Ovo veče predstavljalo je spoj iskustva i mladosti, pristune su zabavljale Zvezde Granda i učesnici takmičenja Nikad nije kasno, a u okviru programa bio je upriličen i izbor za Mis južne Srbije.

„Olympic Residence“ProkupljeUnija privrednika preduzetnika i zanatlija Topličkog okrugaZvonko Stojiljković