ZAVRŠAVAJU SE RADOVI NA REHABILITACIJI ULICE ZEKE BULJUBAŠE

Završavaju se radovi na rehabilitaciji ulice Zeke Buljubaše u dužini od 427m za šta je iz budžeta opredeljena suma od 10,3 miliona dinara. U susednoj ulici Porečka radovi na uređenju i ove saobraćajnice, vredni 2,6 miliona dinara, su u toku.

Predsednik privremenog organa grada Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je danas sa saradnicima obišao radove.

„Vodeći računa o ravnomernom ulaganju i podizanju kvaliteta saobraćajne infrastrukture, grad Leskovac je posvećen rekonstrukciji, rehabilitaciji i izgradnji velikih, malih, ulica u gradu i onih u selima. Dokaz da smo posvećeni svakom centimetru puteva u gradu su upravo ovi radovi u Podvorcu, na ovim saobraćajnicama, značajnim za sve meštane ovog naseljenog mesta.Govoreći o ovom delu grada podsetiću vas da smo 2020. godine, u ovom mandatu, upravo u ove dve ulice izvršili rekonstrukciju vodovodne mreže sa ukupno 8,2 miliona dinara. 2019. godine smo u ulicama Radanska i Sutjeska izvršili radove na izgradnji atmosferske kanalizacije, vodovodne mreže i uređenju kolovoza, i za te namene opredelili sredstva od 32 miliona dinara“, i zahvalio se svim meštanima ovog kraja na strpljenju i najavio da će se sutra na sednici Privremenog organa usvojiti odluka kojom će se prebaciti 2 miliona dinara za crkvu koja se nalazi u naselju Slavko Zlatanović.

Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja, rekao je da je projekat i predmet radova rekonstrukcija kolovozne konsturkcije i dodao je da urađen novi tampon od šljunka, novi tampon od tucanika, da se sada ugrađuje asfalt, iznevilisani su šaht poklopci, gajger slivnici, rešeno je odvodnjavanje.

ULICA ZEKE BULJUBAŠE