Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

DANAS SE OBELEŽAVA SVETSKI DAN TELEVIZIJE

Rezolucijom 1996. godine, Generalna skupština Ujedinjenih nacija proglasila je 21. novembar Danom televizije. Tog dana u sedištu UN održan je prvi Svetski televizijski forum na kojem su medijske ličnosti govorile o porastu uticaja televizije na moderno društvo i potrebi veće međusobne saradnje.

Prvi analogni televizijski program visoke rezolucije započeo je 1936. u Velikoj Britaniji. Dolazak daljinskih upravljača 1980. posebno je uticao i obradovao sve ljubitelje „magične kutije“, koji su do tada morali da ustanu da bi promenili kanal, a sa ovom napravom dobili mogućnost da stvaraju sopstvenu – civilizaciju unutar svog doma.

Danas je televizija, kao preteča svih naknadnih usavršavanja elektronskih medija, i dalje važno sredstvo informacija o životu na planeti, onom iz prošlosti, iz sadašnjosti i s pogledom u budućnost.

Lokalni javni emiteri su nezamenljivi subjekti u profesionalnom i korektnom informisanju građana u lokalnim zajednicama.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me